Tietoa meistä

Lammin Lykky pähkinänkuoressa

Yhdistyksen nimi on Lammin kotiseutu- ja kulttuuriyhdistys (LyKKY). Tavoitteenamme on järjestää kulttuuritapahtumia Lammille sekä tukea mahdollisuuksien mukaan lammilaista kulttuurialan tekemistä ja harrastusta.

Lykky julkaisee Lammin Kotiseutulehteä, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1967. Alkujaan lehden perusti Lammin nuorisoparlamentti, joka järjesti Lammille kulttuuritapahtumia. Lykky haluaa jatkaa nuorisoparlamentin viitoittamalla tiellä.

Yhdistyksen toimijat ovat avoimia kaikenlaiselle yhteistyölle, jota Lammilla on jo totuttu tekemään muun muassa Lammi-viikon järjestelyjen yhteydessä. 

Yhdistyksen jäseneksi voi tulla kuka tahansa. Vuosittaisen, 20 euron jäsenmaksun maksamalla saa myös Lammin Kotiseutulehden kotiin kannettuna.

LyKKY ry:n hallitus 2021: 

Petri Silvonen, puheenjohtaja
Tapio Välikylä, varapuheenjohtaja
Terhi Mäkinen, jäsenasiat
Anja Vitie, jäsen, sihteeri
Pekka Jussila, jäsen

Lammin Kotiseutulehden toimituskunta 2020:

Susanna Mattila, päätoimittaja/tiedottaja
Matti Siivonen
Leija Kuuranhalla
Maria Veijalainen
Tapio Välikylä
Anja Vitie, ilmoitukset
Maarit Vuoritie, graafikko
 

Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voi hakeutua täyttämällä sähköisen jäsenhakemuslomakkeen. Voit myös lähettää yhteystietosi postitse osoitteeseen LyKKY, c/o Susanna Mattila, Susipolku 4, 16900.

Vuonna 2022 yhdistyksen jäsenmaksu on 20 €/jäsen. Jäsenetuna Lammin Kotiseutulehti lähetetään kotiosoitteeseesi.

Jos perheestä useampi kuin yksi haluaa liittyä jäseneksi, mutta perheeseen halutaan vain yksi lehti, perheenjäsenten jäsenmaksu on 5 €.

Kannatusjäseneksi liittyvä henkilö tai yhdistys voi kannattaa yhdistyksen toimintaa haluamallaan summalla. Vähintään 20 euroa maksamalla saa jäsenlehden postitettuna kotiinsa.

Yhteystiedot

Petri Silvonen, puheenjohtaja, p. 040 762 5522

Matti Siivonen, perustajajäsen, p. 0500703348

Susanna Mattila, tiedottaja/päätoimittaja, p. 0405281989

Terhi Mäkinen, jäsenyyteen liittyvät kysymykset, p. 0400986769

Y-tunnus: 3012062-8

Postiosoite:
c/o Petri Silvonen
Haapainojantie 11 B 17 
16900 LAMMI

Sähköpostiosoite: lamminlykky @ gmail.com

Gmail tai Facebook

Lykky on myös Instagramissa! @lamminlykky #lamminlykky

Alta löydät lomakkeen, jolla voit lähettää viestin yhdistykselle. Onko sinulla kysyttävää? Toivomuksia? Haluatko antaa palautetta toiminnastamme? Sana on vapaa!

Jos haluat tilata Lammin raitin vaiheita -kirjan postitettuna kotiisi, etusivulta löydät linkin tilauslomakkeelle. Huomaa, että postitamme kirjat maksusuorituksesi saatuamme.

Yhteydenotto *