Lammin raitin vaiheita julkaistaan lauantaina

20.7.2020

Lammin raitin vaiheita -valokuvakirja on saatu painosta, ja vietimme kirjan julkaisuhetkeä Peltolehdossa lauantaina Jaakon päivänä 25.7.2020. 

Vaikka koronarajoituksia onkin purettu, julkistus päätettiin toteuttaa kirjatoimikunnan vanhimman jäsenen  ja kaikkien muidenkin turvallisuuden vuoksi kirjan tekemisessä mukana olleiden kesken Peltolehdossa noin klo 13 alkaen. Tilaisuudesta välitettty livestriimi on katsottavissa Lykyn Facebook-sivulla. Lammin soittokunta esiintyi, jonka jälkeen alkoi kirjamyynti ja kahvitarjoilu Lykyn teltassa Peltolehdon pihamaalla.

HUOM! Koska resurssimme ovat rajalliset kirjavarauksia ei toistaiseksi oteta enää vastaan lomakkeella, puhelimitse, Facebookin välityksellä, tekstiviesteinä eikä sähköpostilla. Kirjatilauksia otetaan vastaan, jos tilaaja haluaa kirjan postitse itselleen. Tilauslomakkeessa on tilinumero, ja hinta postimaksuineen, sekä ohjeet mitä merkitään viestikenttään. Tilauslomake löytyy etusivulta.

Kirjoja on runsaasti, joten tervetuloa Peltolehtoon ostamaan omaksi. Ainoastaan ja vain yli 5 kpl:n varauksia voi tehdä Susanna Mattilalle tekstiviestillä numeroon 0405281989.

Kirjoja voi ostaa Peltolehdosta 27.7.-2.8.2020 klo 13-16 joka päivä. Maksutavat käteinen tai korttimaksu. Kirjan hinta on 25 €. Myynnissä on vielä muutamia Lammin Kotiseutulehden 2019 numeroita hintaan 10 €.